Ben benieuwd of 'ie de rit gaat houden! Vandaag de olie even bijgevuld, maar hij start en rijdt altijd. Ik ben in mijn nopjes en ik heb er zin in
ITGWO
-
Nelis Infra
ITGWO
Nee, er is geen kat over mijn toetsenbord gelopen, het staat er echt: ITGWO
Het is de afkorting voor Into The Great Wide Open, een festival op Vlieland op 5, 6 en 7 september a.s. Ik ga er naar toe met mijn Land Rover 109, zijn eerste officiële werkrit. Wij roken zalmzijdes in een grote rookoven, en we hebben de Land Rover liefkozend omgedoopt tot Land Roker: rookoven op het dak, 6 kratten eikenhout mee, en we gaan daar de publiekscatering verzorgen op het Stortemelk Camping voor alle festival-gangers. Dus! Als er mensen langskomen dat weekend, kom even kennismaken en trek gerust de motorkap maar eens even open van de LaRo
Je broodje warmgerookte zalm krijg je gratis; speciale prikkersprijs
Ben benieuwd of 'ie de rit gaat houden! Vandaag de olie even bijgevuld, maar hij start en rijdt altijd. Ik ben in mijn nopjes en ik heb er zin in
Ben benieuwd of 'ie de rit gaat houden! Vandaag de olie even bijgevuld, maar hij start en rijdt altijd. Ik ben in mijn nopjes en ik heb er zin in
-
JanTD5
Re: ITGWO
Leuk! Stortemelk is onze vast vakantie bestemming geworden sinds we kinderen hebben. Mede omdat mijn vrouw en als kind ook al kwam. Komen niet langs, kaartjes is nagenoeg niet aan te komen als je niet in je slaapzak voor de computer ligt ITGWO is wel heeeeeeel populair geworden sinds radio 3 het opgepikt heeft. Veel plezier daar het is een prachtig eiland.
Groet Jan
Groet Jan
-
Michel WaZ
Re: ITGWO
Heeeeerluuuuuuuk, altijd lekker een gerookt visje uit eigen rookoven. Deze ouwe kok wenst jullie een prachtig weekeind toe.
Enne , voeg eens een paar takjes rozemarijn toe aan het eikenmot tijdens het roken van de zalm................serveren met een tomatentapenade ( inplaats van een beetje zout een ansjovis gebruiken ) en een paar Spaanse kapertjes.
Smullen maar !
Groet Michel WaZ
RRC '86 V8
Enne , voeg eens een paar takjes rozemarijn toe aan het eikenmot tijdens het roken van de zalm................serveren met een tomatentapenade ( inplaats van een beetje zout een ansjovis gebruiken ) en een paar Spaanse kapertjes.
Smullen maar !
Groet Michel WaZ
RRC '86 V8